opc_loader

Wensenlijst

✔️ Vragen? Chat met onze klantenservice ✔️ Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden ✔️ Gratis verzending vanaf 50,- NL en €75,- BE                             

Waterproof (Tex) Wash-in (wasmachine) - Rapide

Artikelnr: / 884566 /
Rapide,884566/0
12,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Rapide's Tex Waterproof Wash-in is een impregneermiddel dat al uw hightech (sport)kleding opnieuw vuil- en waterafstotend kan maken volgens de wash- in methode. Het herstelt de specifieke eigenschappen van deze ademende waterdichte kleding ook als u deze in de machine wast! Zeer effectief bij het waterafstotend maken van skikleding, fleece, goretex, soft- en hardshells etc. Raadpleeg altijd de was- en droogvoorschriften!

GEBRUIKSAANWIJZING MACHINEWAS:
Was het kledingstuk eerst met Rapide’s Techwash op 30 of 40. De flacon goed schudden voor gebruik en ervoor zorgen dat het kledingstuk goed is uitgespoeld. Verwijder zeepresten uit het reservoir en vul het hoofdwas reservoir met 100 ml. Tex-waterproof (2 doppen) voor 1 kledingstuk. Het kledingstuk mag kort gecentrifugeerd worden op een laag toerental of op een lage temperatuur in de droogtrommel. Dit activeert de waterafstotende werking (raadpleeg textiellabel). Vervolgens hangend na laten drogen.

GEBRUIKSAANWIJZING HANDWAS:
Flacon goed schudden. Doe 100 ml. in een wasbak voor slechts 1 kledingstuk en dompel deze regelmatig onder. Na een half uur de kleding met koud water goed uitspoelen tot water helder is. Voor drogen zie 'Machinewas'. De oppervlakte actieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid.
Extra informatie
Rapide

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: